Gaver til den søde tid

Julen er hjerternes fest. Vi skal altid være søde ved hinanden, men særligt i den mørke tid. I julen giver vi hinanden gaver. Gaver glæder og sender et budskab til modtageren om at han eller hun er et elsket medlem af familien eller vennekredsen. Det hele kulminerer juleaften, hvor gaverne under træet skal deles ud og pakkes op. Det er en hyggelig stund, fuld af glæde. Og børnene har ventet på denne stund i ugevis. Det er svært at være tålmodig.

For børnene, og dem man holder særligt af, er adventsgaver eller kalendergaver og skøn ekstra forsødelse i ugerne op til jul. Det er en glæde for børnene at pakke de små adventsgaver ud, og føle sig værdsat og elsket af far og mor. Og julemanden, naturligvis. Vi ved jo godt at det er ham, der kommer med gaverne. Julemanden er så rar, men gaverne skal købes af mor og far. Hos nogle kommer julemanden først juleaften. Så kan mor og far tage æren af adventsgaverne.

Få en idé

Men det er ikke altid lige let at finde på gaver, der passer i størrelse, og som er tilpas interessante for de kære poder. Hvis du kigger ind hos Bog & Idé, så kan du få hjælp. Her er der inspiration til mange gode adventsgaver, hvad enten det er til det stille barn, det sjove barn, eller det kloge. Du kan helt sikkert finde adventsgaver, der passer til lige præcis dit eget barn.

Med gode adventsgaver skaber man glæde og underholdning i den mørke tid. Der er så meget vi skal nå op til jul. Det skal ikke være stress, men hygge. Det kan det også sagtens være, hvis man giver sig tid og ro. Det smarte ved adventsgaver frem for kalendergaver er, at man ikke skal finde 24 gaver, men bare fire. Og så kan de også koste lidt mere, så man rent faktisk kan få noget, der er noget værd.

Den gode julestemning

Man kan gøre meget for at få den rigtige julestemning i hjemmet. De gode adventsgaver er blot en lille del af det. Men vigtig, hvis du spørger børnene.

Scanner for Gaver til den søde tid