En fuldblods SUV på ren el

Der er mange forskellige forhold, der kan spille ind, når man skal vælge den rigtige bil. Har man familie, så går man efter plads og sikkerhed. Der skal være rart at sidde på bagsædet, hvis man er barn, og familien skal ud på længere ture. Man har også brug for plads til bagage, hvis familien skal på ferie eller en tur til sommerhuset i weekenden. Hvis man kan lide natur, så er det også vigtigt, at bilen kan komme frem, helst uden at udlede for meget CO2.

Vælger man en Mustang Ford, så får man en SUV med masser af muskler og god plads. Og eftersom den kører på ren el, så udleder den ikke mere CO2 end en opladning koster. En Mustang Ford er med andre ord en oplagt bil for den aktive familie, der har et bevidst forhold til klima og miljø. Og man sidder fantastisk i denne bil, der glidende og støjsvagt kommer frem overalt. Mustang Ford er bilen for den, der godt kan lide luksus og lækkert design, og god plads til familien.

Find den bedste forhandler

Hos ford i silkeborg kan du finde en Mustang Ford i lige præcis den model du har brug for. Her er en forhandler, som brænder for at opfylde dine bildrømme og gerne hjælper med at finde den rette model til dig og din familie. Mustang Ford er en bil, der trækker lange blikke efter sig, det skal man lige tage med i beregningerne, men mon ikke man lærer at leve med opmærksomheden?

At man ikke behøver nøgle til en Mustang Ford, er noget af det bedste. Med din smartphone kan du åbne og låse og styre mange funktioner i dette eldrevne muskelbundt. Det er innovativt tænkt og du behøver ikke længere at lede efter nøglen, når du skal ud at køre.

Se din Ford online

Klik ind hos ford i silkeborg og se hele det store udvalg af Mustang Ford i webshoppen. Herfra kan du også komme i kontakt med kyndige folk, som kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Og du kan naturligvis bestille tid til en prøvetur.

Scanner for En fuldblods SUV på ren el