Tips til at indrette et lille badeværelse

Alle huse og lejligheder har et badeværelse af praktiske årsager. Man har dagligt brug for et toilet og ofte også at tage et bad. Men selvom badeværelset primært er der af hygiejnemæssige årsager, så kan man sagtens gøre det hyggeligt og indbydende. Men hvordan gør man det bedst, hvis man har et badeværelse med for lidt plads? Man starter med det vigtigste først, som for eksempel toiletrulleholdere.

Du har måske prøvet det før, når du har været på restaurant eller hjemme hos venner, der bor i en villa: du beder om at låne toilettet og fortsætter derefter med at træde ind på et badeværelse der minder dig om Bali. Altså et lækkert, hyggeligt og velduftende badeværelse. Det kan være svært at skabe stemning i et lille badeværelse, men med få godt tips, kan man komme langt.

Det vigtigste først

Selvom man gerne vil indrette sit badeværelse så fint, så glem ikke hvorfor badeværelset er der i første omgang. Derfor gør man klogest i at tænke på det vigtigste først, som at have toiletrulleholdere og håndklæder, så man kan tørre sine hænder.

Hvis man både har toilet og bad eller bruser på samme badeværelse, så kan man med fordel opbevare sine hygiejneting inde på badeværelset. Det vil for eksempel sig shampoo til håret og sæbe til kroppen.

Udnyt pladsen

På toiletrulleholdere sidder naturligvis toiletpapir, og de mange ruller skal opbevares et sted, inden de bliver brugt, ligesom dine plejeprodukter også skal gemmes væk et sted. Så når man tænker opbevaring på et lille badeværelse, så kan man med fordel tænke i plads, der ikke bliver brugt. Det vil for eksempel sige under vasken! Denne plads er rigtig smart at udnytte.

Derudover kan man også investere i et spejlskab, så man både har spejl og opbevaring på samme tid (og sted). I spejlskabet kan man gemme alle sine små produkter og tilbehør, som man får brug for efter et bad. Når man har fået de vigtige elementer på plads, som toiletrulleholdere, så kan man til sidst tænke på stemningen og tilføre noget hygge i form af duftlys og planter.

Scanner for Tips til at indrette et lille badeværelse